Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga waar je vanaf de 3e, 4e maand van je zwangerschap aan kunt deelnemen. Zwangerschapsyoga is een alternatief voor zwangerschapsgymnastiek. Het is een goede manier voor de aanstaande moeder om op praktische wijze te bewegen, te genieten en stil te staan bij de zwangerschap.

In de lessen komen lichaamsoefeningen, adem-, pers- en ontspanningstechnieken aan bod om de moeder voor te bereiden op de bevalling. Ook allerlei praktische zaken en interessante informatie inzake zwangerschap en bevalling zullen worden behandeld, zodat je goed voorbereid je bevalling tegemoet kunt zien.

De partner wordt ook betrokken bij de cursus.

Ook staan we stil bij de psychische veranderinge die de zwangerschap met zich meebrengt. Hoewel je je kindje nog niet kunt zien, kun je het wel voelen. Dit gevoel kun je leren uitbouwen, zodat het contact met je ongeboren kindje steeds sterker wordt.

In de lessen leer je stil te staan bij je eigen wel en wee, maar ook bij dat van je kindje. Luisteren naar en vertrouwen hebben in de natuurlijke werking van je lichaam komt zo elke les aan bod.

Ervaring met yoga is niet nodig. Ook bij medische beperkingen kan deelgenomen worden aan de lessen.

© 2021 Touchyu. WP Castle Theme by Just Free Themes