Over docente

ireneMijn naam is Irene van Kalleveen en ben al vele jaren werkzaam als yoga- en meditatie docent aan zowel volwassenen als kinderen, mét en zonder (fysieke en/of psychische) beperking.

Naast mijn reguliere yogalessen lessen en yogacoaching ben ik werkzaam geweest in het speciaal onderwijs (cluster 4) als yogatherapeut en verbonden geweest aan een yogadocentenopleidings-instituut in Den Haag (Osmose). Ook begeleid ik individueel volwassen en kinderen, geef ik bedrijfstrainingen en workshops. Daarnaast ben ik opgeleid en werkzaam geweest als sportdocente. Van mijn hobby heb ik mijn werk weten te maken wat ik elke dag met heel veel plezier mag doen.

Na mijn studie Informatiekunde in de Gezondheidszorgen en werkzaam geweest te zijn in het commerciële bedrijfsleven ben ik mij meer en meer gaan richten op het begeleiden van mensen en kinderen die te kampen hebben met een bepaalde problematiek. Zodoende heb ik enkele jaren haptotherapie gestudeerd en yogaopleidingen gevolgd. Ik ervaar het ‘iemand verder kunnen helpen’ als heel dankbaar en fijn werk om te mogen doen.

Indien u vragen heeft, interesse hebt in een yogacoachingstraject of zich wil aanmelden voor een proefles kunt u mij telefonisch of per e-mail contacten.

T: 06- 51 86 46 56
E: info@touchyu.com

© 2024 Touchyu . WP Castle Theme by Just Free Themes